Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE LA HOTEL. Un bărbat aflat sub influenţa alcoolului a murit electrocutat!

Autorităţile au demarat astăzi o anchetă după ce  muncitor a murit electrocutat într-o cameră a Hotelului Moldova, în cursul nopţii de duminică spre luni.

Autorităţile au demarat astăzi o anchetă după ce  muncitor a murit electrocutat într-o cameră a Hotelului Moldova, în cursul nopţii de duminică spre luni.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi pentru a interveni în cazul unui accident care a avut loc la Hotelul Moldova.

'În timp ce suda, persoana s-a electrocutat prin curent continuu. În momentul sosirii echipajului medical, era apă pe jos, iar persoana prezenta asistolie şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare. Poarta de intrare era la nivelul hemitoracelui drept anterior. El avea halenă etanolică', a precizat Diana Cimpoeşu.

Poliţiştii şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Iaşi au demarat o anchetă. Bărbatul nu avea echipament de protecţie.

'Am demarat o anchetă. Vom stabili cu exactitate caracterul accidentului. Colegii noştri s-au deplasat la locul accidentului, de unde au luat primele declaraţii. Aşteptăm rezultatul medico-legal pentru a afla cauzele decesului', a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ITM Iaşi, George Tanasievici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » TRAGEDIE LA HOTEL. Un bărbat aflat sub influenţa alcoolului a murit electrocutat!