Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE LA NUNTĂ. Doi morţi după ce un BMW a 'zburat' peste parapeţii despărţitori: 'Parapetul s-a transformat într-o rampă de lansare!'

Noi detalii ies la iveală după tragedia rutieră produsă ieri dimineaţă la Iaşi. Tânărul de 22 de ani care a sărit cu un BMW peste parapeţii de protecţie şi a spulberat o dubiţă, se întorcea de la o nuntă, şi cel mai probabil se afla sub influenţa alcoolului.

Noi detalii ies la iveală după tragedia rutieră produsă ieri dimineaţă la Iaşi.

Tânărul de 22 de ani care a sărit cu un BMW peste parapeţii de protecţie şi a spulberat o dubiţă, se întorcea de la o nuntă, şi cel mai probabil se afla sub influenţa alcoolului.

În urma impactului, tânărul de 22 de ani, dar şi şoferul maşinii de pâine, au murit pe loc. Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost transportat la spital, având o fractură de femur.

Potrivit specialiştilor în domeniul rutier, parapetul care ar fi trebuit să îi protejeze pe şoferii care circulă din sens opus s-a transformat într-o adevărată rampă de lansare pentru BMW-ul condus de tânărul de 22 de ani cu o viteză de peste 100 de km/h.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » TRAGEDIE LA NUNTĂ. Doi morţi după ce un BMW a 'zburat' peste parapeţii despărţitori: 'Parapetul s-a transformat într-o rampă de lansare!'