Antena Meniu Search
x

Tragedie pe DN7, în Sibiu: Un copil de un an şi doi adulţi au murit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un TIR. Din autoturism nu a rămas mai nimic

Tragedie pe DN7, în judeţul Sibiu. Doi părinţi şi copilul lor de un an au murit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un TIR.

de Redactia Observator

la 22.08.2022, 10:26

Din autoturism nu au mai rămas decât un morman de fiare. Din primele informaţii, mama se afla în spate cu copilul, când, din motive rămase deocamdată necunoscute, vehiculul care se îndrepta spre Vâcea a pătruns pe constrasens şi a intrat în plin în TIR, condus de un bărbat de 45 de ani, din judeţul Dâmboviţa. Pentru cei trei, tatăl de 34 de ani, mama de 31 de ani şi fiul lor de un an şi 3 luni nu s-a mai putut face nimic. Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei producerii accidentului.

Ce spun poliţiştii

Un accident grav în care au fost implicate un TIR și un autoturism a avut loc luni dimineața pe DN 7, în județul Sibiu. Un copil și doi adulți au murit.Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 7, la kilometrul 240+100 de metri, în zona localității Lazaret, județul Sibiu.

Șoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR, susțin polițiștii.În urma impactului toți ocupanții autoturismului, doi adulți și un minor de un an, au murit pe loc. Circulația în zonă este blocată total.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tragedie pe DN7, în Sibiu: Un copil de un an şi doi adulţi au murit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un TIR. Din autoturism nu a rămas mai nimic