Antena Meniu Search
x

Video Tragedie pe un drum din Iași. O șoferiță a murit pe loc, după ce a lovit cu mașina un cap de pod, un stâlp, iar apoi s-a răsturnat

Accident mortal, în această dimineață, pe un drum din Iași. O șoferiță a încetat din viață, după ce a pierdut controlul direcției și s-a izbit cu mașina de un cap de pod. De acolo, autoturismul a ricoșat într-un stâlp, apoi s-a răsturnat. Din păcate, pentru femeia de la volan medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.12.2022, 13:27

Vezi și

Potrivit ISU Iași, nenorocirea s-a produs în localitatea Țuțora din județul Iași. 

"În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă inconștientă, neîncarcerată. Intervine o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat şi o ambulanță tip C de la SAJ Iași", au transmis reprezentanții ISU.

Accident cumplit la Țuțora, în Iași. Șoferița a murit pe loc

Din păcate, impactul a fost fatal pentru șoferiță. 

Pe acelaşi subiect

"La data de 06 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii rutieri ieșeni au fost sesizați despre un faptul că un auto s-a răsturnat pe DJ 249, pe raza localității Țuțora, iar o șoferița este încarcerată. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii", a informat și IPJ Iași.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările care au dus la producerea tragediei.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tragedie pe un drum din Iași. O șoferiță a murit pe loc, după ce a lovit cu mașina un cap de pod, un stâlp, iar apoi s-a răsturnat