Antena Meniu Search
x

Video Animație grafică: Cum s-a petrecut accidentul din Vâlcea, în care Edi, un adolescent de doar 16 ani, a condus spre propria sa moarte. "Am căzut jos din picioare"

Grav accident de circulaţie provocat aseară în judeţul Vâlcea de un adolescent de 16 ani. Tânărul, care luase cu maşina doi băieţi de 13 şi 14 ani, a lovit violent un stâlp. Nu a mai putut fi salvat de către medici. Prietenii săi, care au fost aruncaţi pe şosea, la câţiva metri de locul impactului, sunt internaţi în stare gravă. Vă avertizez că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 05.12.2022, 22:30

Vezi și

Accidentul teribil a avut loc aseară, în jurul orei 21:00, în satul Valea Mare, care ţine de oraşul Băbeni. Edi, în vârstă de 16 ani, era în maşină cu doi prieteni, de 13 şi 14 ani. Nimeni nu ştie cât a condus şi ce planuri aveau băieţii. La un moment dat, în timp ce se îndrepta, se pare, spre Drăgăşani, nu a mai reuşit să ţină automobilul pe şosea.

A condus spre propria sa moarte

Diana Speretoiu, reporter Observator: După ce ar fi intrat într-o depăşire, băiatul de la volan ar fi pierdut controlul. Maşina a ieşit de pe şosea, a lovit două capete de pod şi s-a oprit într-un stâlp.

Bărbat: S-ar fi speriat de două TIR-uri şi ar fi pierdut controlul volanului.

Pe acelaşi subiect

A fost găsit încarcerat de către echipajele de salvare. Ceilaţi doi băieţi au fost aruncaţi din autoturism după impact. După nenumărate încercări de resuscitare, medicii nu au putut decât să constate decesul şoferului.

Georgiana Țârcu, IPJ Vâlcea: În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi rănirea celorlalţi doi pasageri care au fost transportaţi la spital.

Mătuşa băiatului: Am căzut jos din picioare. Aşa de rău mi-a fost. E nepotul meu.

Edi obişnuia să meargă prin sat cu maşina familiei, spun rudele lui.

Mătuşa băiatului: A luat maşina lui taică-su de atâtea ori, dar s-a plimbat pe acolo arata gen in sat. ca să se înveţe să conducă.

Băiat: Era un copil mai liniştit, dar nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Refuz să cred că chiar s-a întâmplat aşa ceva.

De data aceasta, maşina ar fi fost a familiei unuia dintre copiii răniţi.

Mătuşa băiatului-reporter: A furat maşina de la altul.

- Nu era maşina familiei?

- Nu.

Rudă-reporter: Părinţii nu ştiau, că nu era maşina lui tac-su.

- Dar a cui a fost?

- Unul dintre băieţi, ceilalţi doi, ar fi luat maşina lui tac-su.

- Şi el a condus?

- Da.

Timp de două ore cât a durat intervenţia medicilor, traficul în zona în care s-a produs accidentul a fost complet blocat. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauza tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Animație grafică: Cum s-a petrecut accidentul din Vâlcea, în care Edi, un adolescent de doar 16 ani, a condus spre propria sa moarte. "Am căzut jos din picioare"