Antena Meniu Search
x

Video Tragedie pe viaductul de pe DN76, între Deva și Brad. Un tânăr a murit pe loc, după ce a sărit în gol de la 25 de metri înălţime

Sfârşit cumplit pentru un tânăr de 30 de ani din Petroşani! Vă avertizăm urmează detalii cu un puternic impact emoţional! Bărbatul a mers pe podul de la intrarea în municipiul Brad şi sărit în gol de la 25 de metri înălţime, impactul fiindu-i fatal.   

de Redactia Observator

la 09.01.2024, 11:24

Vezi și

Ieri dimineaţă, bărbatul ar fi ales să-şi încheie socotelile cu viaţa. Însă, pentru că nu voia să fie găsit de către apropiaţi, acesta a ajuns pe podul de la intrarea în municipiul Brad şi a sărit în gol de la 25 de metri înălţime. Impactul i-a fost fatal. Trupul acestuia a fost găsit de trecători, care au dat imediat alarma la 112. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Poliţiştii au deschis acum o anchetă.

Anul trecut, o tânără își punea capăt zilelor în acelaşi loc

În vara anului 2023, o tânără de 24 de ani a murit după ce s-a aruncat și ea de pe viaductul Luncoiu, iar în 2010, o fată de 16 ani, din Brad, a fost găsită moartă lângă viaduct, după ce a lăsat un bilet de adio în care mărturisea dragostea pentru unul dintre dascălii ei, scrie zhd.ro.

Viaductul a fost ridicat la începutul anilor ’40, pentru calea ferată Deva-Brad, de 40 de kilometri, construită în perioada 1939 – 1987. În primăvara anului 1997, o alunecare de teren petrecută în zona Stoieneasa a distrus o porțiune de câțiva zeci de metri din terasament și a dus la dezafectarea liniei ferate pe aproape întreg traseul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tragedie pe viaductul de pe DN76, între Deva și Brad. Un tânăr a murit pe loc, după ce a sărit în gol de la 25 de metri înălţime