Antena Meniu Search
x

Update Tragedie pentru două familii din Gorj. Un copil de 9 ani, mama lui și un bătrân de 81 de ani au murit înecați în râul Motru

Un copil de 9 ani din Gorj, mama lui și un bătrân de 81 de ani au murit înecați în râul Motru, joi după-amiază. Copilul și bătrânul au fost scoși de martori din apă, până la sosirea primelor echipaje de salvare, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ei. Ulterior, și mama copilului a fost scoasă de salvatori din apele râului, însă manevrele de resuscitare nu au dat rezultat.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 29.07.2021, 21:58

Un copil de 8 ani, mama și bunicul acestuia au murit înecați în râul Motru
Un copil de 8 ani, mama și bunicul acestuia au murit înecați în râul Motru

Potrivit primelor informații, martorii au sunat la 112 și au anunțat că trei persoane, care erau din localitatea Catunele, s-au înecat în râul Motru, joi după-amiază. La fața locului au fost direcționate 2 ambarcațiuni, un echipaj SMURD precum și doua echipaje SAJ.

Primele echipaje sosite la fața locului au fost echipajul SMURD și un echipaj SAJ care au constatat că doua persoane fuseseră scoase de către localnici în stare de inconștiență. Este vorba despre un copil in vârsta de aproximativ 9 ani și un barbat de 81 de ani. S-a trecut imediat la efectuarea manevrelor de resuscitare.

Ulterior, salvatorii au gasit si femeia în apele râului, din pacate tot în stare de inconștiență.

Bătrânul a reușit să-l salveze din râu pe frățiorul copilului înecat

Pe acelaşi subiect

Denis, copilul de 9 ani, intrase în râu să se scalde cu fratele său mai mic. Neștiind să înoate, cei doi se zbăteau în apa care atinge în unele locuri peste doi metri adâncime. Bătrânul a reușit să-l salveze pe copilul mai mic, însă când a intrat după ce mare, nu a mai apucat să iasă la suprafață. Mama celor doi copii a intrat și ea în apă să-și salveze copilul, însă s-a înecat și ea. 

Cel care i-ar fi văzut în apă ar fi chiar băiatul bătrânului decedat, care se afla în zonă să tragă apă cu motopompa din râu. 

Copilul care a fost salvat de la înec a alergat spre casă pentru a-l anunța pe tata, dar pană a ajuns acesta la fata locului a fost prea tarziu. Mama lui Denis, Denisa, avea 30 de ani. 

Articol realizat cu informații obținute de reporterul Observator Alin Stan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tragedie pentru două familii din Gorj. Un copil de 9 ani, mama lui și un bătrân de 81 de ani au murit înecați în râul Motru