Antena Meniu Search
x

Tragedii în lanţ pe Drumul European 85. Opt oameni au murit în ultimele 24 de ore în accidente cumplite

Tragedii în lanţ pe drumurile din România. Opt oameni au murit în ultimele 24 de ore în accidente rutiere. Alţi 10 au fost grav răniţi. Drumul European 85 a fost şoseaua care a luat cele mai multe vieţi. În Vrancea, o familie a ajuns cu maşina pe contrasens. Doi părinţi şi copilul lor au murit.

Vezi și

Tragedii în lanţ pe drumurile din România. Opt oameni au murit doar în ultimele 24 de ore în accidente rutiere. Alţi 10 au fost grav răniţi. Drumul European 85 a fost şoseaua care a luat cele mai multe vieţi. În Vrancea, în urmă cu două ore, o familie întreagă a ajuns cu maşina pe contrasens. Doi părinţi şi copilul lor au murit pe loc. Vă avertizăm, umrează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Alarma s-a dat în judeţul Vrancea puţin după ora 17.00 , în localitatea Călimăneşti.

Pompierii încearcă să salveze vieţile a şase persoane rănite grav. Victimele sunt resucitate pe şosea. Totul a pornit de la o depăşire neregulamentară. În urma impactului trei maşini au fost implicate în accident. Într-una dintre se afla o familie întreagă. Mama, tatăl şi unul dintre copii nu au putut fi salvaţi. Al doilea copil a fost dus în stare gravă la spital. Într-o altă maşină, încă o persoană şi-a pierdut viaţa. 

Nu este singurul accident rutier care a avut loc în acest sfârşit de săptămână pe Drumul European 85. Tot în Vrancea, o femeie a murit după ce a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un camion.

La cateva ore distanta, în Bacău, tot pe Drumul European 85, doi oameni şi-au pierdut viaţa. La volan era un tânăr de 19 ani, care avea permis de doar două luni. În impact au murit mama şi mătuşa lui.  

Poliţiştii rutieri spun că în primele opt luni ale anului au avut loc peste 5300 de accidente grave, cu peste 1100 de morţi. România ocupă primul loc în Uniunea Europeană, la numărul de decese în accidente rutiere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Tragedii în lanţ pe Drumul European 85. Opt oameni au murit în ultimele 24 de ore în accidente cumplite