Antena Meniu Search
x

Traian Berbeceanu a anunţat că are Covid-19. "Sunt bine, deși am fost testat pozitiv"

Traian Berbeceanu a anunţat că se află în izolare la domiciliu după ce a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Prefectul Capitalei scrie, într-o postare pe Facebook, că nu are simptome iar analizele şi CT-ul au dat rezultate foarte bune.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.11.2020, 12:54

Traian Berbeceanu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus
Traian Berbeceanu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta
  • Traian Berbeceanu a declarat că s-a testat la cerere deoarece la acel moment fuseseră confirmați pozitiv mai mulți colegi din Prefectură.

"Am respectat regulile de distanțare fizică, am purtat mereu mască de protecție și totuși m-am contaminat. Insă, sunt absolut sigur, faptul că m-am protejat m-a ajutat ca încărcătura virală să fie mică și să fac o formă ușoară a bolii", scrie Traian Berbeceanu, pe Facebook.

Prefectul Capitalei spune că s-a testat la cerere deoarece la acel moment fuseseră confirmați pozitiv mai mulți colegi din Prefectură.

"Testarea am efectuat-o la cerere, deoarece la acel moment fuseseră confirmați pozitiv mai mulți colegi din Prefectură. Imi desfășor activitățile de la domiciliu, sunt în contact permanent cu cei trei subprefecți, sunt conectat la toate activitățile iar Instituția Prefectului Municipiului București funcționează în parametri normali. Mulțumesc colegilor pentru dedicare și implicare, în curând mă voi alătura echipei", a mai scris Berbeceanu.

Traian Berbeceanu a transmis un apel la purtarea măştii şi respectarea normelor aflate în vigoare pentru limitarea răspândirii Covid-19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Traian Berbeceanu a anunţat că are Covid-19. "Sunt bine, deși am fost testat pozitiv"