Antena Meniu Search
x

Tramvaiul-cofetărie de epocă, pe şine de Ziua Copilului. Cum va circula de 1 iunie prin Bucureşti

Depoul Dudești al STB își deschide sâmbătă, 1 iunie, de Ziua Copilului, porțile pentru a oferi copiilor, părinților și bunicilor o experiență inedită în lumea fascinantă a vehiculelor de epocă.

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 15:30

Un tramvai cofetărie de epocă va circula în Capitală de Ziua Copilului - Facebook

Principalul punct de atracție al evenimentului va fi plimbarea cu un tramvai de epocă Rathgeber P3.16 (Tramvaiul Cofetărie), care va circula pe traseul Depoul Dudești - Șura Mare – Depoul Dudești. Potrivit STB, îmbarcarea călătorilor se va face de la Depoul Dudești, plimbarea oferind participanților ocazia de a face o incursiune în transportul bucureștean.

Tramvaiul Cofetărie, la plimbare prin Bucureşti de Ziua Copilului

„Este o bucurie ca pe 1 Iunie să deschidem porțile Depoului Dudești pentru toți bucureștenii, oferindu-le ocazia să descopere atât istoria transportului public din Capitală, cât și cele mai noi mijloace de transport din flota noastră. Ne dorim ca această zi să fie una plină de surprize plăcute pentru copii și pentru toți pasionații de transport public”, a declarat Daniel Istrate, directorul general al STB S.A.

Articolul continuă după reclamă

În incinta depoului Dudești, vizitatorii vor putea vedea tramvaiele de epocă ale STB S.A., inclusiv modelele din anii 1912 și 1956, cât și cele mai noi vehicule care circulă pe străzile Capitalei, relatează Mediafax. Evenimentul este gratuit și deschis publicului larg.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Evenimente » Tramvaiul-cofetărie de epocă, pe şine de Ziua Copilului. Cum va circula de 1 iunie prin Bucureşti