Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video 1 Iunie, la malul mării. Surprize pe litoral în prima zi a verii: oferte speciale, vouchere şi concerte pe plajă

De 1 Iunie, joaca este pe primul loc la malul mării. Copiii vor avea parte de o mulţime de surprize, atât pe plajele din Mamaia, cât şi în Constanţa. Vor fi ateliere de creaţie, spectacole în aer liber, teatru, desen şi multă, multă joacă! O lume a distracţiei, în care toţi cei care călătoresc până la mare vor călători şi în timp şi vor retrăi, cel puţin pentru o zi, entuziasmul copilăriei! 

de Cristina Niță

la 27.05.2024 , 17:44

Ziua Copilului vine cu distracţie şi muzică pe litoral. De la ora două după-amiaza, pe plaja Reina din Constanţa, nimeni nu se plictiseşte...  

De 1 Iunie, la malul mării

"Îi aşteptăm cu ateliere de creaţie, robotică, Face Painting, Ocean battle. O sumedenie de activităţi. Seara îi aşteptăm şi pe cei mici şi pe cei mari cu un spectacol denumit Origini. Un spectacol plin de culoare, vor fi cascadori profesionişti, cai, tot felul de lumini şi spectacolul este ceva special", spune Rodica Papatanasiu, organizator de evenimente.

Vezi și

"Toată plaja aceasta va fi animată de copii de 1 Iunie. Iar vremea va fi perfectă, cu soare generos şi o briză care va adia uşor", transmite Cristina Niţă, reporter Observator.

Pe acelaşi subiect

Concert YNY Sebi la Mamaia

Şi în Mamaia, la piaţeta Cazino, cei mici vor avea parte de concerte speciale ţinute de artiştii lor preferaţi. 

"O surpriză frumoasă la scena din piaţeta Cazino şi anume YNY Sebi, pentru cei care îl cunosc, cu siguranţă vor fi prezenţi acolo. După YYNY Sebi cântă binecunoscuta trupă Voltaj, cu celebrele sale melodii. Cu începere de la ora 20:30, vreme de două ore şi ceva. Să nu-i uităm pe cei foarte mici. Am pregătit pentru ei minunate spectacole în Piaţeta Perla de data aceasta. Avem cu începere de la 17 şi până la ora 20, tot felul de spectacole şi piese de teatru pentru copii", spune George Măndilă, preşedinte OMD Mamaia.

Cât costă cazarea la hotel

Şi hotelierii au pregătit pachete turistice pentru familiile care vor să-i sărbătorească pe cei mai tineri membri la mare. "Am pregătit o ofertă ce vine cu gratuitate pentru copiii cu vârsta mai mică de 12 ani la cazare şi mic dejun. Voucher în valoare de 100 de lei pentru consumaţia la restaurantul hotelului, surprize dulci pentru copii, dar şi acces la microrezervaţia din Constanţa", arată Elena Tiba, şef recepţie hotel. 

"Avem şi programe artistice pentru cei mici. Îi aşteptăm cu surprize din partea casei. jocuri tematice, activităţi tocmai pentru ei", a precizat Gabriela Petculescu, şef recepţie resort.

Pentru weekendul care vine, un pachet pentru un sejur de două nopţi la un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, porneşte de la 810 de lei. 

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Travel » 1 Iunie, la malul mării. Surprize pe litoral în prima zi a verii: oferte speciale, vouchere şi concerte pe plajă