Antena Meniu Search
x

Transporturi ilegale din Bulgaria spre România cu peste 64 de tone deşeuri din pilitură de fier

Trei autocamioane, ce veneau din Bulgaria, au fost oprite la Punctul de Trecere a Frontierei (P.T.F) Giurgiu cu peste 64 de tone de deşeuri din pilitură de fier. Șoferii nu au putut prezenta documente de transfer, conform prevederilor legale în vigoare.

de Redactia Observator

la 07.07.2021, 14:01

Transporturi ilegale din Bulagria spre România cu peste 64 de tone deşeuri din pilitură de fier
Transporturi ilegale din Bulagria spre România cu peste 64 de tone deşeuri din pilitură de fier - Poliția de Frontieră

În urma unor controale specifice, poliţiştii din cadrul P.T.F Giurgiu au constat că trei autoturisme aduceau în ţară cantităţile de 20.800, 21.500 şi respectiv 21.800 de kilograme deşeuri din pilitură de fier.

”În ziua de 06.07.2021, în intervalul orar 10.25 – 10.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controale specifice asupra unor ansambluri rutiere, conduse de cetăţeni bulgari, cu vârste cuprinse între 40 şi 60 de ani. Aceştia transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, deşeuri din pilitură de fier”, anunţă Poliţia de Frontieră.

Autocamioanele erau conduse de cetăţeni bulgari, cu vârste cuprinse între 40 şi 60 de ani, care aveau asupra lor documente de transfer incomplete. Deşeurile aveau ca destinaţie o firmă din România. 

Poliţiştii de frontieră au solicitat ajutorul reprezentanţilor Gărzii Naţionale de Mediu de pe raza judeţului Giurgiu, pentru a dovedi legalitatea transporturilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Transporturi ilegale din Bulgaria spre România cu peste 64 de tone deşeuri din pilitură de fier