Antena Meniu Search
x

Video Traseu cu fiori pe Platoul Corneşti, din Târgu Mureş: Concurenţii au alergat prin pădure la competiţia Dracula Night Run

Alergare cu fiori! Zeci de sportivi din ţară, dar şi de peste hotare s-au adunat pe Platoul Corneşti, din Târgu Mureş, pentru competiţia Dracula Night Run. Sportivii au alergat prin pădure, iar singurul mod de ghidare de pe traseu a fost lumina lămpii de pe cap. Cursa inedită face parte din Campionatul European de Triatlon, desfăşurat în acest weekend în oraş. 

de Redactia Observator

la 19.06.2022, 07:27

Vezi și

Peste o mie de sportivi din 38 de ţări au participat, aseară, la Dracula Night Run, în Târgu Mureș. Iar în cinstea faimosului vampir, cursa a fost organizată după apusul soarelui.

Alergare cu fiori

Laura Cioca, organizator: Concursul se desfăşoară la Platoul Corneşti, în pădurea de la Platoul Corneşi, pe o distanţă de 6 km prin pădure, unde pe concurenți îi așteaptă un traseu marcat cu licurici unde alergătorii care poartă lanterne vor cunoaște pădurea. 

Sportivii nu s-au lăsat intimidaţi de întuneric sau de pericolele necunoscute din pădure. S-au ghidat în traseul lor cu ajutorul lanternelor montate pe cap. Înainte de cursă, fiecare concurent avea planul său.

Pe acelaşi subiect

Femeie: Îmi place pentru că alerg zilnic aprope, e un hobby. Nu neapărat pentru câştig, să ştiu că am sosit cu un minut mai mult sau jumatate de minut pentru pentru mine e performata. 

Concurentă din Africa de Sud: Sper să-l întâlnesc pe Dracula, deoarece cred că voi fi o parteneră bună pentru el.

Citește și: Pantofii de alergat vs. pantofii de zi cu zi. Care sunt recomandările specialiștilor

Iar dorinţa concurenţilor s-a îndeplinit. Dracula însuşi s-a strecurat pe traseu. Nu s-a văzut prea bine la faţă, dar s-a făcut auzit. La linia de finish, organizatorii i-au aşteptat pe concurenţi cu medalii şi ropote de aplauze.

Femeie: Mi-a plăcut şi ruta, a fost grea, mi s-a plăcut greu, dar a fost ok.  

Campionatele Mondiale de Triatlon Multisport se vor încheia astăzi cu proba de duatlon sprint, ce va avea loc în centrul municipiului Târgu Mureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Traseu cu fiori pe Platoul Corneşti, din Târgu Mureş: Concurenţii au alergat prin pădure la competiţia Dracula Night Run