Antena Meniu Search
x

A depăşit o coloană de maşini şi s-a oprit DIRECT într-un TIR! Trei accidente petrecute SIMULTAN, în Arad, din cauza ceţii (VIDEO)

Nu mai puţin de trei accidente de circulaţie s-au produs, în această dimineaţă, la Arad, între oraşele Pecica şi Nădlac, pe drumul naţional, dar şi pe autostradă. Cauze principale: neatenţia şi ceaţa.

Nu mai puţin de trei accidente de circulaţie s-au produs, în această dimineaţă, la Arad, între oraşele Pecica şi Nădlac, pe drumul naţional, dar şi pe autostradă. Cauze principale: neatenţia şi ceaţa.

Şoferul unui autoturism Skoda Octavia a depășit o coloană de mașini pe DN 7, pe sensul de mers Nădlac – Pecica și nu s-a mai oprit decât în capul tractor al unui TIR care venea dinspre Pecica. Conducătorul TIR-ului a avut prezență de spirit și, după ce l-a văzut în ultimul moment pe cel cu Skoda a tras dreapta de volan, și a fost lovit în roată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Un tânăr rănit a fost transportat cu o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad la spital. 

În timp ce participanții la trafic au oprit din cauza accidentului, șoferul unui Fiat Punto care circula spre Nădlac nu a văzut – tot din cauza ceții – coloana de pe contrasens și a intrat direct într-un TIR.

În același timp în care s-au petrecut cele două accidente, pe autostradă, tot între Nădlac și Pecica, șoferul unui microbuz, un cetățean chinez care se afla în mașină alături de soția lui, mergea în spatele unui TIR.

La un moment dat conducătorul TIR-ului a frânat pentru a intra în parcare, iar chinezul nu a mai putut evita impactul și a lovit cu microbuzul cabina TIR-ului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » A depăşit o coloană de maşini şi s-a oprit DIRECT într-un TIR! Trei accidente petrecute SIMULTAN, în Arad, din cauza ceţii (VIDEO)