Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident la o groapă de gunoi din Mureș. Trei bărbați s-au intoxicat cu hidrogen sulfurat în timp ce reparau vana unui decantor. O victimă este în comă

Trei persoane au ajuns la spital, după ce s-au intoxicat în timp ce reparau vana unui decantor la groapa de gunoi de la Sânpaul, județul Mureș.

de Redactia Observator

la 10.04.2018 , 18:55

Trei persoane au ajuns la spital, marți, după ce s-au intoxicat în timp ce reparau vana unui decantor la groapa de gunoi de la Sânpaul, județul Mureș.

Unui muncitor i s-a făcut rău în timp ce repara vana unui decantor, iar un alt coleg a intrat să îl ajute, insa și acestuia i s-a făcut rău. Cel de al treilea coleg care a încercat să ofere ajutorul a reușit să iasa și să sune la 112.

Articolul continuă după reclamă

Toti trei au fost transportați la Spitalul de urgenta din Târgu Mure, starea lor fiind gravă. Primul muncitor care s-a intoxicat lucrând la vană este în comă.

Am fost solicitati la o intervenție la depozitul de deșeuri. S-au anunțat două persoane căzute intr-un puț, inconștiente. Ne-am deplsat cu autospeciala de intervenție, în fata noastră a ajuns Smurdul. Câns am ajuns am descoperit 2 persoane căzute în puț, inconștiente, respirau totuși. I-am asigurat cu centuri și franghie și i-am extras. Au fost preluati de echipajele SMURD și ISU, a declarat Augustin Grama, de la SVSU Iernut.

Potrivit medicului Liliana Ciobanu, de la SMURD Tîrgu-Mureș, angajații ar fi fost intoxicați cu o combinație de hidrogen sulfurat, monoxid de carbon și amoniac. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Accident la o groapă de gunoi din Mureș. Trei bărbați s-au intoxicat cu hidrogen sulfurat în timp ce reparau vana unui decantor. O victimă este în comă