Antena Meniu Search
x

Trei bărbaţi, prinşi când demontau o schelă de pe un şantier din Tunari, după ce au cumpărat-o fictiv cu 5.000 de lei. Schema tânărului ţepar

Trei bărbaţi au fost prinşi cât demontau o schelă metalică de pe o clădire în construcţie din Tunari. Poliţiştii au aflat că ei ar fi fost induşi în eroare de un tânăr care le-a vândut schela cu 5.000 de lei, deşi nu era proprietatea sa.

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 11:40

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

''La data 22 aprilie a.c., în jurul orei 20:36, poliţiştii oraşului Otopeni au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul că, mai multe persoane sustrag schela metalică, montată la un imobil aflat în construcţie, din localitatea Tunari'', a transmis, marţi, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că poliţiştii din Otopeni s-au deplasat la faţa locului, unde au depistat şi identificat 3 bărbaţi, care au încărcat elementele schelei metalice, într-un autovehicul.

''De asemenea, în urma activităţilor desfăşurate poliţiştii au identificat şi depistat alte 2 persoane respectiv un bărbat de 22 ani şi o femeie, care până la sosirea organelor de poliţie, au părăsit locul faptei. Din cercetări a rezultat că bărbatul în vârstă de 22 de ani ar fi săvârşit manopere de inducere în eroare cu privire la calitatea sa de proprietar al schelei, în scopul de a obţine un folos necuvenit, în cuantum de 5.000 de lei, prin vânzarea schelei, către cei 3 bărbaţi, schela aparţinând unei societăţi comerciale'', a mai transmis sursa citată.

Tânărul ţepar a fugit cu maşina de la faţa locului, deşi nu avea carnet

Pe acelaşi subiect

De asemenea, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 22 de ani a condus un autoturism, fără a poseda permis de conducere, astfel plecând de la faţa locului, până la sosirea organelor de poliţie, împrejurare în care, nu a mai încasat preţul solicitat.

''În urma probatorului administrat, poliţiştii din Otopeni au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de bărbatul în cauză, acesta fiind prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, ulterior fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile'', a transmis IPJ Ilfov.

Instituţia a precizat că se fac cercetări, în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de participaţie improprie la infracţiunea de tentativă la furt, tentativă la înşelăciune şi conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Trei bărbaţi, prinşi când demontau o schelă de pe un şantier din Tunari, după ce au cumpărat-o fictiv cu 5.000 de lei. Schema tânărului ţepar