Antena Meniu Search
x

Foto Trei căţeluşi şi mama lor, salvaţi dintr-un canal adânc de 1,5 metri. Soarta altor doi pui a fost tragică

Pompierii din Timişoara au salvat trei pui de câine şi pe mama lor, după ce aceştia au căzut într-un canal tehnologic cu o adâncime de 1,5 metri. Dintre cei cinci pui căzuţi în canal, doi nu au mai putut fi salvaţi.

de Redactia Observator

la 20.09.2023, 17:00

Trei căţeluşi şi mama lor, salvaţi
Trei căţeluşi şi mama lor, salvaţi - ISU Timiş

”Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara au intervenit peste trei ore pentru salvarea unor căţei dintr-un canal tehnologic. Evenimentul a avut loc pe Calea Torontalului. Cinci căţei şi mama lor se aflau într-o situaţie inedită, fiind la o adâncime de aproximativ 1,5 m. Pompierii au reuşit salvarea a trei pui de câine, iar alţi doi nu mai erau în viaţă”, a transmis ISU Timiş.

Trei căţeluşi şi mama lor, salvaţi

Misiunea pompierilor a fost una dificilă, deoarece căţeaua a devenit agresivă, în încercarea de a-şi proteja puii, relatează news.ro.

”Protectivă, mama lor nu s-a lăsat uşor convinsă să fie salvată. Cu pricepere şi determinare, pompierii au găsit o soluţie ingenioasă şi au reuşit extragerea căţeluşei în siguranţă. Patrupezii au fost preluaţi de un reprezentant al Asociaţiei Animal Care Team, continuându-şi drumul spre o viaţă mai bună”, a arătat ISU Timiş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Trei căţeluşi şi mama lor, salvaţi dintr-un canal adânc de 1,5 metri. Soarta altor doi pui a fost tragică