Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trei copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 5 ani, răniți după ce două dube s-au ciocnit violet pe DN 72, în Dâmbovița. Șoferii, doi tineri de 20 de ani

Trei copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 5 ani, au fost răniţi, luni, după ce două autoutilitare s-au ciocnit pe DN 72, în judeţul Dâmboviţa. Ambii şoferi au 20 de ani, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 08.07.2024 , 22:03

Trei copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 5 ani, răniți după ce două dube s-au ciocnit violet pe DN 72, în Dâmbovița. Șoferii, doi tineri de 20 de ani
Trei copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 5 ani, răniți după ce două dube s-au ciocnit violet pe DN 72, în Dâmbovița. Șoferii, doi tineri de 20 de ani - Shutterstock (poză ilustrativă)

”La data de 8 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 72. Din primele verificări efectuate, poliţiştii au constatat că un tânăr, de 20 de ani, din Târgovişte, în timp ce ar fi condus o autoutilitară pe DN 72, din direcţia Ploieşti către Târgovişte, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr, de 20 de ani, din judeţul Galaţi”, a transmis, luni, IPJ Dâmboviţa.

Trei copii au fost răniți

Sursa citată a precizat că trei copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 5 ani au fost răniţi, fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Evenimente » Trei copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 5 ani, răniți după ce două dube s-au ciocnit violet pe DN 72, în Dâmbovița. Șoferii, doi tineri de 20 de ani