Antena Meniu Search
x

Cine sunt cele trei fete din Zimnicea care au murit în cumplita tragedie de la Năsturelu (Foto)

Este doliu în orașul Zimnicea după ce, noaptea trecută, trei fete cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani au murit într-un cumplit accident la Năsturelu.

Este doliu în orașul Zimnicea după ce, noaptea trecută, trei fete cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani au murit într-un cumplit accident la Năsturelu.

Mădălina Mihaela (20 de ani), Maria P. (20 de ani) și Maria A. (18 ani) au murit pe loc în tragedia produsă în jurul orei 02.00 în localitatea Năsturelu.

O altă fată a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Alexandria.

Cele patru prietene se aflau într-o mașină condusă de una dintre ele când, la un moment dat, într-o curbă periculoasă, tânăra șoferiță nu a redus viteza, iar mașina a derapat.

Pe acelaşi subiect

Autoturismul s-a izbit violent de o clădire și s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate.

Mădălina, Maria P. și Maria A. au murit pe loc în urma impactului devastator.

Trei fete au murit in accidentul de la Nasturelu

O singură fată a reușit să supraviețuiască, însă a ajuns în stare gravă la spital.

Familiile fetelor care și-au pierdut viața trăiesc o dramă uriașă, iar medicii și asistentele care au intervenit noaptea trecută la accident au suferit un șoc.

Trei fete si-au pierdut viata in teribilul accident din Nasturelu

"Moartea unei persoane dragi este un moment dureros, fie că este un prieten drag, un cunoscut sau un membru al familiei, acest moment este astfel mult mai dureros când vorbim despre 3 persoane ce aveau toată viața înainte. Nici nu stiu ce să spun…..sunt blocată, intre șoc și tristețe…. E greu de crezut. Un lucru este clar, Zimnicea este în doliu din nou și noi, in calitate de tineri începători ar trebui să învățăm din aceasta cumplită tragedie... Sincere condoleante! Dumnezeu să vă ajute si sa va întărească sa treceți peste acest mare necaz. Alaturam lacrimile noastre indureratelor familii, asigurandu-le de intreaga noastra compasiune. Dumnezeu sa le odihneasca in pace, iar pe cei ramasi sa-i mangaie", a scris una dintre asistente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cine sunt cele trei fete din Zimnicea care au murit în cumplita tragedie de la Năsturelu (Foto)