Antena Meniu Search
x

Video Trei hoți de lemne din Argeș, arestați după ce i-au atacat pe pădurari cu drujba și toporul

Au fost scene de groază într-o pădure din apropierea localităţii Dragoslavele, din judeţul Argeş.
Cinci lucrători silvici au fost atacaţi cu drujba şi toporul de mai mulţi indivizi, care au fost găsiţi la furat de lemne.

de Redactia Observator

la 20.02.2023, 07:39

Vezi și

Silvicultorii patrulau în zonă, iar la un moment dat, au dat nas în nas cu cei trei hoţi, doi bărbaţi şi o femeie, care încărcau materialul lemnos în două căruţe. Prinşi cu mâţa-n sac, indivizii au fost luaţi la întrebări.

După ce s-au văzut încolţiţi, aceştia au început să-i atace pe pădurari, reuşind să-l rănească pe unul dintre ei. În urma incidentului, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ultraj. Ulterior, doi dintre indivizi, un bărbat de 35 de ani şi unul de 60 au fost trimişi în arest preventiv, iar femeia de 32 de ani a fost arestată la domiciliu.

"Din cercetări s-a stabilit faptul că, în ziua de 17 februarie a.c., cele trei persoane ar fi tăiat fără drept arbori din fondul forestier naţional, situat pe raza localităţii Dragoslavele, iar în momentul în care au fost surprinşi de către lucrătorii silvici nu s-au supus somaţiilor şi indicaţiilor acestora, au devenit foarte agresivi şi, folosind un topor şi un motofierăstrău aflat în funcţiune, au adresat ameninţări cu acte de violenţă, afirmând că vor folosi aceste obiecte împotriva lor", se arată într-un comunicat transmis de IPJ Argeş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Trei hoți de lemne din Argeș, arestați după ce i-au atacat pe pădurari cu drujba și toporul