Antena Meniu Search
x

Video Trei paciente internate la Spitalul de Psihiatrie, în Sibiu, agresate sexual de un infirmier. Bărbatul nu ar fi la prima abatere

Acuzaţii de viol şi agresiune sexuală la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu. Un infirmier a fost arestat, după ce trei paciente, internate pentru tratament în una dintre secţiile spitalului, au depus plângere împotriva lui. Individul nu ar fi la prima abatere de acest fel. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 16.09.2022, 16:32

Vezi și

Infirmierul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar prin intermediul avocatului a contestat deja măsura. Agresiunile sexuale ar fi avut loc chiar în Spitalul de Psihiatrie în timp ce pacientele se aflau acolo pentru tratament. Trei dintre ele au povestit celorlalţi angajaţi ai spitalului că infirmierul respectiv le-a agresat sexual, iar mai apoi reclamaţiile au ajuns şi la conducerea unităţii. A fost anunţată şi poliţia, iar timp de câteva zile au fost audiate atât cele 3 victime, cât şi alţi angajaţi de la spital, colegi cu bărbatul.

Bărbatul, reţinut preventiv pentru 30 de zile

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală şi viol şi a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorii l-au arestat preventiv pentru 30 de zile, măsură care a fost contestată, dar până la soluţionare bărbatul va rămâne în arest. În urmă cu doi ani a trecut printr-o acuzaţie asemănătoare, dar atunci, în cele din urmă victima şi-a retras plângerea aşa că nu au fost luate măsuri împotriva lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Trei paciente internate la Spitalul de Psihiatrie, în Sibiu, agresate sexual de un infirmier. Bărbatul nu ar fi la prima abatere