Antena Meniu Search
x

Trei răniți în Bistrița-Năsăud, după ce un șofer a pierdut controlul mașinii și a intrat pe un cap de pod

Neatenţia în trafic a fost la un pas să-i coste viaţa, seara trecută, pe trei tineri din Bistriţa Năsăud. Şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului la ieşirea dintr-o localitate, a intrat într-un şanţ, după care a izbit un cap de pod de pe marginea drumului.

Vezi și

Neatenţia în trafic a fost la un pas să-i coste viaţa, seara trecută, pe trei tineri din Bistriţa Năsăud. Şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului la ieşirea dintr-o localitate, a intrat într-un şanţ, după care a izbit un cap de pod de pe marginea drumului. În urma accidentului, tânărul şi cei doi prieteni care erau cu el în autoturism au ajuns la spital. Cel mai grav dintre ei, pasagerul din spate, a fost scos din maşină inconştient.

Cei trei prieteni se întorceau acasă, în localitatea Beclean. La ieşirea din Podirei, pe drumul naţional 17, drumul lor s-a curmat. Maşina scăpată de sub control a ieşit de pe şosea, a mai mers prin şanţ câţiva zeci de metri, apoi s-a oprit într-un cap de pod.

Tot martorii spun că şoferul ar fi circulat prea repede. Şoferul se apără, însă nu scapă de dosarul penal deschis de poliţişti.

Deşi doar unul dintre ei a fost rănit mai grav, toţi cei trei prieteni au ajuns în cele din urmă la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Trei răniți în Bistrița-Năsăud, după ce un șofer a pierdut controlul mașinii și a intrat pe un cap de pod