Antena Meniu Search
x

Trei românce au ținut prizonier în casă un bărbat, în Austria, săptămâni în șir

Trei românce au ținut prizonier în casă un bărbat, în Austria, săptămâni în șir. L-au găsit pe stradă, i-au câștigat încrederea, l-au ds într-un apartament și nu l-aumai lăsat să plece.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 25.09.2020, 14:22

Românce
Româncele l-au ținut pe bărbat închis în casă, susținând că au grijă de el - Kronen Zeitung
  • Un tânăr român le-a ajutat pe cele trei femei.
  • Poliția l-a găsit pebărbat în casa uneia dintre ele, sb influența alcoolului.

Trei femei și un bărbat din România au ținut un om bolnav (66 de ani) într-un apartament din Graz-Gries timp de mai multe săptămâni. Zeci de mii de euro au fost sustrași din contul victimei. Cei patru suspecți au fost arestați și duși la închisoarea Graz-Jakomini, a anunțat poliția austriacî, citată de krone.at.

Trei românce din Graz (24, 25 și 48 de ani) s-au întâlnit cu un bărbat de 66 de ani din oraș la începutul lunii august 2020 și i-au câștigat încrederea. Bărbatul este grav afectat din cauza unei boli. Aceste femei sunt acum acuzate că l-au dus pe bătrân într-un apartament din Graz, unde l-au ținut prionier, ajutate de un român de 26 de ani. 

În tot acest timp, au retras în mod repetat numerar din contul său bancar, cu cardul.

Un prieten al victimei a observat că acesta se afla în compania femeilor mai tinere și spune că  s-a părut că era absent. Dar când bătrânul n-a mai apărut la locuința lui mai multe zile, ceea ce era extrem de neobișnuit, a alertat poliția. Membrii familiei victimei au descoperit că s-au debitat zeci de mii de euro din contul bătrânului de 66 de ani.

Pe acelaşi subiect

Cei patru suspecți au fost arestați joi, 24 septembrie. Bătrânul a fost găsit în casa româncei de 48 de ani. Era într-o stare fizică precară, era speriat și se afla sub influența alcoolului. El a declarat că a fost ademenit în apartament de către suspecți și apoi nu i s-a permis să-l părăsească. A fost îngrijit, dar lucrurile sale personale, inclusiv portofelul, i-au fost luate.

În timpul interogatoriilor, suspecții au făcut declarații contradictorii, dar au spus că au avut grjă de bătrân, care le-a dat banii de bună voie. Câteva mii de euro în numerar au fost găsiți în casă. Nu s-a descoperit încă unde sunt restul banilor. 

Cei patru suspecți români au fost închiși în închisoarea Graz-Jakomini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Trei românce au ținut prizonier în casă un bărbat, în Austria, săptămâni în șir