Meniu
Search
x

Accident înfiorător în Vrancea, după ce o combină agricolă a intrat pe contrasens

O tânără de 28 de ani a ajuns la spital cu multiple traumatisme, după ce mașina pe care o conducea a fost spulberată de o combină agricolă. Accidentul s-a produs în localitatea Răcoasa, județul Vrancea.

De Veronica Micu la 25.09.2020, 14:26
  • Tânăra a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a putea fi scoasă dintre fiarele mașinii.
  • Ea se afla în stare de semi-inconștiență în momentul în care a fost preluată de ambulanță.

Imagini teribile surprinse astăzi pe DN 2L, care face legătura între Panciu și Soveja, după ce o combină a pătruns pe contrasens și s-a înfipt într-o mașină Skoda, la volanul căreia se afla o șoferiță în vârstă de 28 de ani.

În urma impactului, tânăra a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a putea fi scoasă dintre fiarele mașinii.

Grav rănită, șoferița a fost preluată cu ambulanța SMURD și transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Panciu.

Tânăra a suferit multiple traumatisme și se afla în stare de semi-inconștiență în momentul în care a fost preluată de ambulanță.

"Paramedicii au preluat o victimă de sex feminin, în vârstă de 28 ani, în stare semiconștientă, cu multiple traumatisme, pe care au transportat-o la CPU Panciu", au anunțat reprezentanții ISU Vrancea.

Polițiștii au demarat cercetările și urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Accident înfiorător în Vrancea, după ce o combină agricolă a intrat pe contrasens