Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trei români, membri ai aceleiași familii, au murit înecaţi în Spania. Printre victime, un adolescent de 15 ani

După ce ieri presa spaniolă anunţa o tragedie în care doi români au murit înecaţi pe o plajă din Spania, astăzi a fost declarat şi decesul unui al treilea român. Este vorba despre un adolescent de 15 ani, fiul unuia dintre bărbaţii care şi-au pierdut viaţa în larg. 

de Redactia Observator

la 19.08.2022 , 16:58

Trei români, memebri ai aceleiași familii, au murit înecaţi în Spania Trei români, memebri ai aceleiași familii, au murit înecaţi în Spania - Captură video diarimes.com

Tânărul se afla în stare critică la spital, după ce alături de ceilalţi doi români, rude ale lui, s-au aventurat în larg şi au fost au fost luați de valurile puternice, joi după-amiază, pe plaja Capellans din Salou, un oraș din provincia catalană Tarragona.

Trei români din aceeaşi familie şi-au găsit sfârşitul în Spania

Cei trei români erau memebri ai aceleiași familii. Cu toţi s-au înecat joi după-amiază pe plaja Capellans din Salou, Tarragona. Potrivit diarimes.com, Primele victimele sunt doi bărbați, cu vârste de 60 și 46 de ani, iar astăzi cadrele medicale au declarat decesul şi în cazul adolescentului de 15 ani.

Articolul continuă după reclamă

Alerta a fost dată la ora 15:35, după ce vântul a început să bată puternic pe Costa Daurada.

Rafalele violente i-au determinat pe salvamarii plajei Capellans să schimbe steagul din galben, care atenționa că înotul trebuie făcut cu prudență, în roșu, care interzicea complet înotul. 

Doar că, în timp ce schimbau steagurile, salvamarii au observat prezența celor trei bărbați în apă, în apropierea unor stânci, care păreau să aibă probleme. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Trei români, membri ai aceleiași familii, au murit înecaţi în Spania. Printre victime, un adolescent de 15 ani