Antena Meniu Search
x

Video Trei români, prinşi cu un cadavru în maşină la ieşirea din Bucureşti. Trupul femeii de 93 de ani era înfăşurat într-un covor

Descoperire macabră făcută seara trecută la ieşirea din Bucureşti. Trei persoane au fost prinse de Poliţie cu un cadavru în maşină, în timp ce se îndreptau spre judeţul Ialomiţa. Cadavrul din mașină, înfăşurat într-un covor, ar fost văzut şi de alte persoane care au sunat imediat la Poliție. Trupul neînsufleţit era al unei bătrâne de 93 de ani, rudă, de fapt, cu cei trei suspecţi. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 18.02.2022, 13:29

Vezi și

Poliţiştii au intrat în alertă în urma unui apel 112, venit seara trecută în jurul orei 20.30. Cineva anunţa că a văzut mai multe persoane în timp ce încercau să încarce într-o maşină ceea ce părea a fi un cadavru. Imediat, poliţiştii au plecat în urmărirea maşinii descrise, au reuşit să o oprească în oraşul Voluntari, iar în momentul în care s-au uitat în autoturism au găsit, într-adevăr, cadavrul unei femei de 93 de ani. Aceasta ar fi murit din cauze naturale, spun sursele Observator.

Motivul pentru care cei 3 plimbau cadavrul cu maşina

Trei persoane se aflau în maşină în momentul respectiv, iar aceştia le-ar fi spus poliţiştilor că de fapt nu au avut bani pentru a apela la serviciile unei firme de pompe funebre în momentul în care femeia s-a stins, aşa că au preferat să o transporte cu maşina personală până în Ialomiţa, acolo unde urma să aibă loc înmormântarea. Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, iar în acest caz poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Trei români, prinşi cu un cadavru în maşină la ieşirea din Bucureşti. Trupul femeii de 93 de ani era înfăşurat într-un covor