Antena Meniu Search
x

Trei suspecți din Satu Mare, cercetați de DIICOT după ce ar fi înființat o cultură de cannabis

Trei persoane sunt cercetate de procurorii DIICOT după ce ar fi înfiinţat o cultură de cannabis, într-o localitate din judeţul Satu Mare, o parte din drogurile obţinute fiind destinare vânzării.

de Redactia Observator

la 13.08.2022, 17:16

Doi dintre inculpaţi au fost plasați în arest la domiciliu, iar cel de-al treilea sub control judiciar pentru 60 de zile.
Trei persoane din Satu Mare, cercetate de DIICOT după ce ar fi înființat o cultură de cannabis - DIICOT / Poliția Română

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de DIICOT, trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore de procurorii Biroului Teritorial Satu Mare, fiind cercetaţi pentru trafic de droguri de risc, deţinerea de droguri de risc în vederea consumului propriu, respectiv nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, potrivit News.ro.

"În cauză s-a reţinut faptul că unul dintre inculpaţi, cu sprijinul celorlalţi doi inculpaţi, a înfiinţat şi întreţinut o cultură de cannabis, într-o localitate din judeţul Satu Mare, parte din aceasta fiind destinată comercializării", au spus procurorii.

În urma percheziției a fost găsită o cultură compusă din 11 plante 

El a fost prins în flagrant, iar ulterior au fost puse în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară în judeţul Satu Mare, în urma cărora au fost descoperite şi ridicate în vederea indisponibilizării o cultură compusă din 11 plante, în diferite stadii de dezvoltare, aproximativ 15 kilograme de masă verde, 800 de grame de muguri de cannabis, șapte telefoane mobile, două grindere, un cântar de precizie, o carabină de vânătoare, 13 cartuşe şi o dronă performantă, destinată supravegherii culturii.

Pe acelaşi subiect

Doi dintre inculpaţi au fost plasaţi de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare în arest la domiciliu, iar cel de-al treilea sub control judiciar pentru 60 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare şi jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Trei suspecți din Satu Mare, cercetați de DIICOT după ce ar fi înființat o cultură de cannabis