Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trei tineri de 19 şi 20 de ani sunt ucigaşii bărbatului găsit mort în propria casă, în Bucureşti

Trei tineri de 19 şi 20 de ani sunt ucigaşii bărbaului găsit mort în propria casă, în Bucureşti. Cei trei au stat în gazdă în locuinţa victimei lor, înainte de a comite crima.

de Cosmin Stăniloiu

la 03.01.2020 , 12:11

Trei tineri de 19 şi 20 de ani sunt ucigaşii bărbaului găsit mort în propria casă, în Bucureşti. Cei trei au stat în gazdă în locuinţa victimei lor, înainte de a comite crima.

Trei bărbaţi implicaţi în uciderea bărbatului de 64 găsit mort în locuinţa sa din Bucureşti au fost reţinuţi, ei urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Doi dintre ei au 19 ani, iar cel de al treilea are 21 de ani, acuzaţiile împotriva lor fiind de omor şi lovire sau alte violenţe.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi, doi dintre ei, ambii de 19 ani, fiind cercetaţi pentru omor şi lovire sau alte violenţe, iar cel de-al treilea, de 21 de ani, pentru omor. Ei urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Trei tineri au ucis bărbatul la care au locuit în gazdă
Vezi și

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Bărbatul de 64 de ani a fost găsit mort miercuri seară, în locuinţa sa din Capitală. Cei trei au fost audiaţi joi seară.

”În noaptea de 01 ianuarie, în jurul orei 23.50, prin apel 112 a fost sesizat că în locuinţa sa a fost găsit decedat un bărbat de 64 de ani, prezentând anumite leziuni în zona capului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei”, a anunţat Poliţia.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML pentru autopsie.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Trei tineri de 19 şi 20 de ani sunt ucigaşii bărbatului găsit mort în propria casă, în Bucureşti