Antena Meniu Search
x

Video Trei vieți luate într-o clipă în urma unei depășiri neregulamentare. Vacanța în România a decimat o familie de spanioli. O fată de 15 ani, singura care a scăpat

Era vacanța lor de vis în România, dar s-a încheiat dramatic pentru o familie din Spania. În timp ce se îndreptau spre Sibiu, trei membrii și-au găsit sfârșitul, iar un al patrulea, mezina de 15 ani, luptă pentru propria sa viață pe un pat de spital, după ce un șofer a încercat o depășire neregulamentară.

de Monica Palade

la 05.12.2022, 19:58

Vezi și

Accidentul a avut loc pe DN1, la Hula Bradului. Impactul a fost devastator pentru spanioli. Din mașina în care se aflau, pe care o închiriaseră, nu a mai rămas mare lucru. Bărbatul de 67 de ani și soția sa de 55 de ani au murit pe loc în urma impactului. Inima fiicei de 21 de ani s-a oprit în drum spre spital. Singura supraviețuitoare, copila de 15 ani, este în comă. Nu știe ce tragedie s-a întâmplat și nici că a rămas orfană de ambii părinți.

Familie decimată într-o secundă

Șoferul vinovat, un bărbat din Gorj, în vârstă de 63 de ani, a intrat într-o depășire neregulamentară, peste marcajul longitudinal continuu, a ajuns pe contrasens, unde a lovit frontal aututoturismul în care se afla familia de spanioli. Din impactul violent, mașina acestora a fost proiectată într-un alt autoturism care venea din spate. Și șoferul vinovat se află în stare gravă.

„Din pacate, doi dintre cetățenii străini, soț și soție au decedat pe loc, fiica lor a decedat în drum spre spital, iar o altă fată de 15 ani este și ea grav rănită. În urma impactului și șoferul vinovat este rănit grav și a fost transportat de asemenea la spital”, a declarat Andreea Stefan, ISU Sibiu.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilit exact cum s-a produs acest accident rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Trei vieți luate într-o clipă în urma unei depășiri neregulamentare. Vacanța în România a decimat o familie de spanioli. O fată de 15 ani, singura care a scăpat