Antena Meniu Search
x

Tren fără frâne la Bârlad! Călătorii terifiaţi, după ce trenul a trecut în viteză prin staţia CFR, fără să oprească (Video)

Trenul interregio, 1661, Bucuresti-Nord-Iasi, care trebuia să soseasca la ora 10, 30, la Barlad, a surprins sutele de calatori ce il asteptau in gara locala, in momentul in care a trecut in viteza prin statia CFR Barlad, fara sa opreasca.

Trenul interregio, 1661, de pe ruta Bucuresti-Nord-Iasi, programat să soseasca la Barlad, a şocat sutele de călători care aşteptau să opreaască în gară, în momentul în care a trecut în viteză prin staţia CFR Bârlad, fără să oprească, informează presa locală.

Trenul a reuşit să oprească la peste 400 de metri de gară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Calatorii, aflati in numar mare pe peron,  s-au agitat, vazand ceea ce se intampla.

Angajatii CFR ar fi spus că situatia a fost cauzata de faptul ca locomotivei… nu i-au tinut franele.

Trenul in cauza este blocat pe linia 2, in statia Barlad, iar trenul care trebuia sa plece la ora 11,00 si care s-a umplut de calatori, este de atunci in asteptare, linia acestuia fiind si ea blocata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Tren fără frâne la Bârlad! Călătorii terifiaţi, după ce trenul a trecut în viteză prin staţia CFR, fără să oprească (Video)