Antena Meniu Search
x

Un tren marfar a deraiat lângă Drobeta Turnu Severin

Căile ferate române sunt în continuare o capcană uriaşă. O nouă deraiere a avut loc, seara trecută, aproape de Drobeta Turnu Severin. Unul din cele 12 vagoane ale unui tren marfar încărcat cu cărbune a sărit de pe şine.

de Redactia Observator

la 21.12.2019, 15:15

Vezi și

Căile ferate române sunt în continuare o capcană uriaşă. O nouă deraiere a avut loc, seara trecută, aproape de Drobeta Turnu Severin. Unul din cele 12 vagoane ale unui tren marfar încărcat cu cărbune a sărit de pe şine. Sute de călători care circulau pe ruta respectivă au fost daţi jos în gara din Severin şi preluaţi de autobuze. EL Deocamdată nu se ştie din ce cauză s-a produs accidentul. Sunt însă probleme şi la această oră pe magistrala 900 în judeţul Mehedinţi.

Magistrala 900, una dintre cele mai agomerate rute, care face legătura între Bucureşti, Oltenia şi vestul ţării, a fost scena celui mai recent incident pe calea ferată. Seara trecută, în zona localităţii Şimian, un tren marfar încărcat cu cărbune a deraiat. Al optulea vagon din cele 12 a sărit de pe şinele bătrâne.

Întreaga circulaţie feroviară a fost blocată.

Sutele de călători care veneau de la Timişoara către Capitală au fost daţi jos din tren. Şi au aşteptat mai bine de o oră în frig până când au sosit mai multe autobuze care i-au dus până la următoarea gară, de unde au luat un alt tren către Bucureşti.

Mecanicii au muncit toată noaptea pentru a ridica vagonul, dar autorităţile spun că intervenţia pentru reluarea normală a traficului e de durată. Zeci de trenuri sunt afectate de accidentul feroviar. Reprezentanţii CFR şi ai poliţiei transporturi au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tren marfar a deraiat lângă Drobeta Turnu Severin