Antena Meniu Search
x

Trenul București - Budapesta, blocat 6 ore în câmp. Călătorii s-au plâns că nimeni nu le-a explicat ce se întâmplă

Călătorie de coşmar pentru zeci de pasageri care circulau aseară cu trenul Bucureşti - Budapesta. Garnitura s-a defectat în apropierea localităţii Șercaia, din județul Brașov, iar oamenii au fost nevoiţi să aştepte peste 6 ore în câmp pentru remedierea problemei.

de Redactia Observator

la 04.07.2023, 13:44

Vezi și

Vorbim despre o defecțiune la un boghiu al locomotivei care tracta garnitura de noapte, o defecțiune care a făcut imposibilă operarea în condiții de siguranță în continuare a acestui mijloc de transport. 

Potrivit celor afirmate de călători și confirmate de CFR Călători a durat aproape șase ore până când garnitura să poată fi pusă în mișcare. Acum, călătorii sunt pe ruta către destinația finală - Budapesta. Însă susțin că în cele șase ore nu au primit niciun fel de ajutor, nici măcar explicații în legătură cu ce se întâmplă și cât mai durează. 

Pe de altă parte, potrivit CFR Călători, s-a procedat la transportul cu alte mijloace auto a pasagerilo care au cerut transferul de urgență către aeroportul din Sibiu și li s-au asigurat apă și produse alimentare ambalate, însă, abia în gara din Arad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Trenul București - Budapesta, blocat 6 ore în câmp. Călătorii s-au plâns că nimeni nu le-a explicat ce se întâmplă