Antena Meniu Search
x

Video Trenul în care sute de navetişti se înghesuie în condiţii cumplite, aproape sufocaţi. Soluţia găsită de CFR Călători după ancheta Observator

Ancheta Observator în trenul umilinţei, Bucureşti-Târgovişte, nu a rămas fără ecou. După mai multe materiale filmate în exclusivitate, se vede cum sute de navetişti călătoresc înghesuiţi ca sardinele, în căldură şi în mizerie, CFR a venit, în sfârşit, cu o soluţie.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 19.08.2022, 13:40

Vezi și

"Răspunsul oficial pe care echipa Observator l-a primit de la CFR Călători, după solicitarea scrisă făcută acum două zile. În acest document de aproximativ o pagină, compania de stat spune, printre altele, că, începând de astăzi, trenul spre Târgovişte va fi format din două rame de tip Săgeata Albastră, în loc de una, aşa cum era până acum. O dublare a capacităţii", arată Andre Rotaru, reporter Observator.

Explicaţiile CFR Călători s-au schimbat

"Peste aproximativ o oră, trenul ar trebui să plece din Gara de Nord şi atunci vom vedea dacă oficialii se ţin sau nu de cuvânt, mai ales că, spun călătorii, vinerea este cea mai aglomerată. Mai sunt câteva aspecte interesante la acest răspuns. În primul rând, oficialii nu fac nicio menţiune dacă instalaţia de aer condiţionat funcţionează sau nu în acest tren. Aceasta era principala plângere a navetiştilor care călătoreau în acest tren. Par să se fi schimbat cauzele pentru această situaţie. Vineri, directorul CFR Călători declara pentru Observator că nu prea a nimerit-o atunci când a decis să ia vagoane de la trenurile de navetişti şi să le aloce perutele către mare. În schimb, oficialii CFR Călători spun că de vină ar fi fost, de fapt, nişte defecţiuni tehnice care nu au fost remediate la timp", adaugă Andre Rotaru, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Trenul în care sute de navetişti se înghesuie în condiţii cumplite, aproape sufocaţi. Soluţia găsită de CFR Călători după ancheta Observator