Antena Meniu Search
x

ACCIDENT FEROVIAR în Cluj! Un tren de călători a DERAIAT la ieşirea din Dej. Garnitura a sărit de pe şine! (FOTO + VIDEO)

Incident feroviar grav în judeţul Cluj. Trenul de călători Un tren de călători a deraiat la trecerea peste macazele de ieşire din staţia Dej Călători.

Incident feroviar grav în judeţul Cluj. Trenul de călători InterRegio 1765, Iaşi - Timişoara, cu 200 de pasageri la bord, a deraiat, noaptea trecută, la trecerea peste macazele de ieşire din staţia Dej Călători.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Călătorii au fost preluați de un alt tren care a circulat pe celălat fir de cale ferată, după verificarea gabaritului și avizul de liberă trecere al colegilor CFR Infrastructura.

Echipe de intervenție s-au deplasat la fața locului pentru repunerea vagoanelor pe șine și pentru reluarea circulației în condiții de siguranță. Conducerea Sucursalei Regionale Cluj se află, de asemenea, la locul evenimentului și cercetează circumstanțele în care a avut loc deraierea.

Măsurile operative au ca principal scop reluarea circulaţiei trenurilor în condiţii de siguranţă", anunţă CFR într-un comunicat.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » ACCIDENT FEROVIAR în Cluj! Un tren de călători a DERAIAT la ieşirea din Dej. Garnitura a sărit de pe şine! (FOTO + VIDEO)