Antena Meniu Search
x

Filmul de groază al triplului asasinat de la Satu Mare! Anchetatorii au stabilit cine a fost prima victimă

Un caz de violenţă extremă şochează România! Trei oameni au fost asasinaţi în Satu Mare, iar criminalul este liber.

Vezi și

Un caz de violenţă extremă şochează România! Trei oameni au fost asasinaţi în Satu Mare, iar criminalul este liber. Poliţiştii sunt în alertă şi au împânzit judeţul în căutarea lui. Ar fi ucis după un jaf ratat: o femeie, soţul şi mama ei au fost găsiţi desfiguraţi, în casa răvăşită.

O rudă care a venit să le aducă un document a intrat în stare de şoc când i-a descoperit. 

Localnicii bănuiesc că familia a fost victima unui jaf, iar hoţul sau hoţii au vrut să scape de toţi martorii. Prima ar fi fost ucisă bătrâna din locuinţă. La plecare, asasinul ar fi dat de cei doi soţi care se întorceau acasă şi nu i-a cruţat. 

Cauza decesului a fost lovituri repetate cu un corp dur în zona craniană. Se fac cercetări, a fost începută urmărirea penală, dezvăluie procurorii.

Satele apropiate sunt înţesate de patrule de poliţie şi jandarmi, care caută indicii pentru depistarea unor suspecţi. Cei doi soţi erau oameni gospodari şi nu aveau duşmani sau datorii. El se ocupa de agricultură, iar soţia lucra în Finanţe, în Satu Mare. 

O echipă complexă de criminalişti din Bucureşti a fost trimisă în sprijinul poliţiştilor din Satu Mare. Se caută urme inclusiv cu câinii specializaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Filmul de groază al triplului asasinat de la Satu Mare! Anchetatorii au stabilit cine a fost prima victimă