Antena Meniu Search
x

Video Trucuri simple pentru a impresiona invitaţii la masa de Paşte. Sfaturi mereu valabile, deşi moda se schimbă de la an la an

Un coş cu ouă vopsite, câteva flori... Decorul pentru masa de Paşte poate fi simplu şi de efect. Dar şi simplitatea poate fi o provocare. Specialiştii spun că e important şi ce flori alegem, ce model are faţa de masă, cum aranjăm paharele şi vesela. Iată ce sfaturi au designerii pentru noi.

de Redactia Observator

la 04.05.2024, 15:07

Vezi și

E important ce punem pe masa de Paşte. Însă, esenţial este şi cum aşezăm totul ca să ne impresionăm invitaţii. Decorurile nu trebuie să lipsească. "De obicei îmi pun mai multe flori pe masă şi încerc cumva să fac aranjamente frumoase din şerveţele şi cu ouăle", spune un român. "Decorul schimbă complet aerul mesei", explică Diana Samoilă, organizator evenimente.

Cum decorăm masa de Paşte

Moda diferă de la an la an. În 2024, de exemplu, se poartă simplitatea. Totuşi, câteva sfaturi rămân valabile. "Eu recomand folosirea florilor şi materialelor naturale şi să evităm cât mai mult folosirea plasticului. Ne putem juca cu diverse articole pe care le avem în casă sau articole la care nu ne gândim în mod normal să le folosim în decor cum ar fi ouăle de ciocolată, ouăle de lemn, ouăle de prepeliţă", adaugă Diana Samoilă, organizator evenimente.

"Pentru decorul din farfurie putem folosi două şervete cu texturi diferite pe care le îndoim în formă de triunghi, rotim, apoi adăugăm oul în mijloc, ridicăm urechiuşele, legăm cu o aţă deasupra oului,  adăugăm o floare, iar decorul este gata. De asemenea, putem folosi ouă cu mesaje personalizate pentru fiecare invitat", transmite Andra Costea, reporter Observator.

Pe acelaşi subiect

Şi florile pot impresiona dacă alegem ceva diferit. "Este destul de simplu, practim spargem oul. Îl golim de conţinut, îl clătim cu apă şi adăugăm aceste lumânărele tip Tea light", mai spune Diana Samoilă, organizator evenimente.

"Se găsesc garoafe şi mirositoare. La prima vedere poate nu aţi zice că sunt garoafe pentru că cele mai comune culori sunt roşu şi alb, însă cu puţină imaginaţie putem să le flosim şi în decoruri", arată Mădălina Dobrescu, florist.

Nici ouăle roşii nu mai sunt... doar roşii. Se pot decora cu perle şi ştrasuri. Lăsaţi frâu liber imaginaţiei iar rezultatul va fi, cu siguranţă, unul impresionant. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Trucuri simple pentru a impresiona invitaţii la masa de Paşte. Sfaturi mereu valabile, deşi moda se schimbă de la an la an