Antena Meniu Search
x

Video Trupul "Monalisei", tânăra trans moartă în incendiu, găsit de pompieri lângă ușă. Prietena Antonella Lerca lansează acuzații: ”Un mister”

Travestitul care a ars de viu, în direct, pe Facebook, putea fi salvat dacă urmăritorii săi reuşeau să indice în timp util adresa ori numele său real. Salvatorii l-au localizat după două ore şi jumătate de la primul apel la 112. Prietenii spun că lumânarea care i-a curmat viaţa ar fi fost aprinsă pentru o cunoştinţă, tot travestit, mort luna trecută în condiţii suspecte. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 27.12.2022, 19:49

Vezi și

Sunt ultimele clipe din viaţa Monalisei, care s-a stins sub ochii urmăritorilor săi în direct pe facebook. Oamenii au privit îngroziţi cum pisica sare în pat, dărâmă candela şi dă foc patului. În timpul live-ului, oamenii cer disperaţi o adresă, dar cum stătea cu chirie, nimeni nu ştie ce să le ceară salvatorilor.

Primul apel la 112 a fost dat la 3 şi 47 de minute. Un urmăritor din Bucureşti anunţa că o persoană din Iaşi arde de vie în casă. Două ore mai târziu, altcineva sună la 112, însă le oferă o adresă greşită pompierilor.

Abia cea de a treia persoană care a sunat la 112 după ora 7 dimineaţa a putut să ofere şi o adresă exactă. Au ajuns echipajele, însă era prea târziu”, a transmis reporterul Observator, Clara Mihociu.

Georgică Onofreiasa, reprezentant ISU: La intrarea în apartament, echipajul de stingere a intrat primul şi a descoperit o persoană care era intoxicată cu fum. În apartament era puţin fum. Patul era ars jumătate.

Pe acelaşi subiect

Salvatorii au găsit trupul pe jos, în dreptul uşii. Incendiul se stinsese. Antonella, o activistă Transgender, a urmărit cu groază cumplitul live.

Am primit un mesaj cu un link către live-ul Monalisei în care spunea: Uită-te pe live, ia foc în direct! Am intrat pe acel live, era prea târziu. S-a intervenit cam târziu. Nu se ştia adresa ei. Oamenii care erau pe live nu erau oameni care să o cunoască personal şi să ştie unde este adresa”, a spus Antonella Lerca, activista Transgender.

Cu chirie stătea. De un an de zile, poate chiar mai mult. Mi-a spus o vecină de la etaj că s-a întâlnit cu o zi înainte. I-a spus că a primit părintele şi mă pregătesc să fac sarmale, mâncare de Crăciun”, a continuat aceasta.

Monalisa ar fi fost în depresie după ce o cunoştinţă, travestit şi el, a murit luna trecută în condiţii suspecte tot la iaşi.

Lisa trecea printr-o perioadă foarte dificilă. O perioadă de doliu, prietena ei fusese găsită moartă în noiembrie, în alte condiţii misterioase. Familia a refuzat să-i accepte identitatea de femeie trans şi vor să o transforme în băiat. Îşi manifesta depresia prin aprindere de lumânări, asculta pe live slujba religioasă cu lumânările aprinse”, a mai spus Antoanella.

Sora victimei crede că e vorba de o mână criminală

Prietena sa crede că cineva i-ar fi vrut răul: ”Personal consider un mister cum de s-a stins acel incediu de la sine. O moarte învăluită în mister”.

Şi sora victimei crede că a fost o mână criminală: ”Eu cred că era cineva acolo şi filma. Pisica, eu cred că a fost aruncată intenţionat”. Poliţia a deschis o anchetă şi trebuie să refacă acum filmul întregii tragedii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Trupul "Monalisei", tânăra trans moartă în incendiu, găsit de pompieri lângă ușă. Prietena Antonella Lerca lansează acuzații: ”Un mister”