Antena Meniu Search
x

Tupeu de şofer: A tăiat cu flexul bariera de la cota 1400 din Sinaia. Bărbatul riscă să se aleagă cu dosar penal

Tupeu uriaş pentru un şofer. Bărbatul a tăiat cu flexul bariera care opreşte traficul spre Cota 1400, fără să se gândească vreo clipă că acest lucru ar putea avea repercursiuni. Omul riscă acum să se aleagă cu dosar penal pentru distrugere.

de Monica Palade

la 21.02.2022, 09:10

Tupeu de şofer: A tăiat cu flexul bariera de la cota 1400 din Sinaia. Bărbatul riscă să se aleagă cu dosar penal - Facebook

Bariera este pusă de Primăria Sinaia atunci când stratul de zăpadă este mare pentru a-i proteja pe şoferi, atunci când vremea este nefavorabilă.

Riscă să se aleagă cu dosar penal

„Bariera care opreste traficul spre cota 1400, in caz de vreme nefavorabila sau vant puternic, a fost taiatā astāzi cu flexul, de catre un sofer. Autoritatile spun ca Drumul spre Cota 1400 este blocat de Primăria Sinaia atunci când ninge abundent sau e vânt puternic pentru protejarea șoferilor.

Gurile rele spun însā ca aceasta bariera este pusā abuziv, pentru ca turistii sa nu urce cu masinile, si sa fie obligați sa ia telecabina, cu costurile aferente, si proprietarul telecabinei nu ar fi strāin de aceastā ,,acțiune", bariera fiind nemişcatā, fie varā fie iarnā, de cca 2 ani”, anunţă pagina de Facebook Info Trafic RO & UE.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tupeu de şofer: A tăiat cu flexul bariera de la cota 1400 din Sinaia. Bărbatul riscă să se aleagă cu dosar penal