Meniu
Search
x

Turc prins când intenţiona să introducă în România parfumuri contrafăcute în valoare de peste 1,7 milioane de lei

Un turc de 36 de ani a fost prins când intenţiona să introducă în România parfumuri contrafăcute în valoare de peste 1,7 milioane de lei.

De Cristi Ioniţă la 18.02.2021, 12:15
  • Turcul prins cu parfumuri contrafăcute transporta, oficial, mobilă pentru o firmă din România.

Incidentul s-a produs în cursul zilei de miercuri, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu.

Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, turcul a fost prins când se pregătea să intre în România conducând un autocamion.

Conform documentelor de însoţire a mărfii, turcul transporta mobilă de la o societate comercială din Turcia pentru o firmă din România.

Totuşi, în baza analizei de risc şi a constatării că sigiliul autocamionului era rupt şi lipit, poliţiştii români de frontieră au decis să efectueze un control amănunţit asupra autocamionului condus de cetăţeanul turc.

Cu această ocazie, poliţiştii români de frontieră au descoperit că printre obiectele de mobilă din autocamionul condus de cetăţeanul turc erau ascunse 7.560 de sticluţe cu parfum contrafăcut.

Dosar penal în cazul turcului prins cu parfumuri contrafăcute

Audiat, cetăţeanul turc a precizat că nu ştia despre bunurile transportate.

Întreaga cantitate de parfumuri contrafăcute, cu o valoare estimată la peste 1,7 milioane de lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Turc prins când intenţiona să introducă în România parfumuri contrafăcute în valoare de peste 1,7 milioane de lei