Antena Meniu Search
x

Video Turcul care s-a urcat băut la volanul unui Maybach şi a ucis o femeie în Galaţi, după o depăşire inconştientă, a fost arestat

Şoferul care joi seara a provocat un accident mortal pe o şosea din Galaţi a fost arestat preventiv. La volanul unei maşini puternice, bărbatul a intrat în depăşire la coborârea de pe un pod şi s-a izbit frontal de un autoturism care cicula regulamentar. 

de Redactia Observator

la 17.02.2024, 11:16

Vezi și

O femeie a murit pe loc şi şase oameni au fost răniţi. Bărbatul, cetăţean turc în vârstă de 30 de ani, era beat şi avea permisul suspendat.

Mai mult de-atât, familia ar fi încercat să-l scoată pe ascuns din spital, unde a ajuns după accident. Pentru tragedia de pe şosea riscă să stea peste 5 ani în închisoare. 

Filmul tragediei din Galaţi: "Maşinile erau praf"

Accidentul cumplit a avut loc pe Drumul Naţional 25, la 15 kilometri de Galaţi. La faţa locului, pompierii au găsit 3 maşini distruse complet şi mulţi oameni răniţi.

Pe acelaşi subiect

Adrian Obreja, reporter Observator: Şoferul care a provocat accidentul, cetăţean turc, a intrat în depăşire neregulamentară chiar aici, la coborârea de pe pod unde este de altfel şi linie continuă. 

Mai mult, la volanul unei limuzine de lux, şoferul turc a ignorat autoturismul care venea din sens opus. L-a lovit frontal, iar coliziunea a fost atât de violentă încât l-a proiectat pe sensul opus într-o altă maşină. O femeie de 43 de ani a fost ucisă în impactul devastator. Era pasager pe locul din dreapta în maşina care circula regulamentar. Soţul ei se afla la volan. Salvatorii l-au readus la viaţă după ce l-au resuscitat pe asfalt. Starea lui e în continuare critică. Cuplul are acasă doi copii. 

Poliţiştii au descoperit că şoferul turc care a provocat accidentul băuse mult alcool înainte de a se urca la volan şi avea permisul suspendat. Pentru tragedia de pe şosea riscă 5 ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Turcul care s-a urcat băut la volanul unui Maybach şi a ucis o femeie în Galaţi, după o depăşire inconştientă, a fost arestat