Antena Meniu Search
x

Turist american, îndrăgostit de România. A venit de 4 ori, iar locul pe care l-a văzut ultima oară l-a fascinat: "Cea mai subestimată țară din Europa"

Un tânăr american venit în vacanță în România s-a transformat într-un turist fidel, după ce s-a îndrăgostit de frumusețea țării noastre. Tânărul a povestit într-un clip pe TikTok că a rămas fascinat de locurile inedite pe care le avem și că România este "cea mai subestimată țară din Europa". 

de Redactia Observator

la 22.05.2024 , 11:42

Turist american, îndrăgostit de România. A venit de 4 ori, iar locul pe care l-a văzut ultima oară l-a fascinat
Turist american, îndrăgostit de România. A venit de 4 ori, iar locul pe care l-a văzut ultima oară l-a fascinat - Captura TikTok

Venit pentru a patra oară în România, tânărul american spune că de fiecare dată când ajunge pe meleagurile noastre descoperă un loc care îl fascinează. O surpriză plăcută pentru el a fost și faptul că România a fost inclusă în spațiul Schengen aerian, fapt care i-a făcut călătoria către țara noastră mult mai ușoară. 

"Bine ați venit în cea mai subestimată țară din Europa. Am ajuns pentru a patra oară în România. Nu știu ce părere aveți despre România, nu știu dacă este pozitivă sau este negativă, nu știu dacă este datorită poveștilor cu Dracula sau a vampirilor, dar de fiecare dată când vin în această țară sunt din ce în ce mai impresionat. Iar astăzi nu este diferit", povestește tânărul.

Un tânăr american, fascinat de frumusețea României

Articolul continuă după reclamă

Mai mult, el spune că România este o țară cu oameni prietenoși, plină de locuri fascinante și că mâncarea noastră este foarte bună. 

Pe acelaşi subiect

"Înainte, România era în afara zonei Schengen. Dacă nu știți ce este zona Schengen este o zonă din Europa cu o grămadă de țări în care poți călători liber fără vize sau altceva ca imigrant, exact cum călătorești în SUA de la un stat la altul. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care sunt mai impresionat de România. Revenind aici, în aeroport au un cazinou. Deci, acum, în afară de natura frumoasă sau de prietenia oamenilor, de mâncarea incredibilă și de diversitatea României, acum puteți veni aici prin zona Schengen. Și dacă vreți să jucați la cazinoul din aeroport simțiți-vă liberi”, spune el într-un videoclip pe TikTok.

De asemenea, acesta își ține urmăritorii la curent cu aventurile sale din România. El a rămas impresionat de o zonă de spa din România, unde a descoperit o cameră de zăpadă care l-a lăsat fără cuvinte. 

„Sunt în România la o zonă de saune românești și urmează să intru într-o cameră de zăpadă. Vedeți, acolo este o mașină de zăpadă, iar pe jos este zăpadă și eu stau desculț pe gheață. Tocmai am fost într-o saună de 75 de grade Celsius și acum suntem într-o cameră de zăpadă”, povestea el entuziasmat.

Tânărul spune că România este o țară subestimată și că are multe locuri frumoase care ar trebui văzute și de alți turiști. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 41 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Turist american, îndrăgostit de România. A venit de 4 ori, iar locul pe care l-a văzut ultima oară l-a fascinat: "Cea mai subestimată țară din Europa"