Antena Meniu Search
x

Turist israelian, transportat cu elicopterul SMURD de la cabana Podragu din Sibiu. A cerut ajutorul salvamontiştilor acuzând stări de greaţă şi leşin 

Intervenţie dificilă a salvamontiştilor din Sibiu pentru a ajuta un turist israelian care acuza stări de greaţă şi leşin. Bărbatul a fost preluat de la Cabana Podragu şi transportat cu elicopterul SMURD, din cauza distanţei mari şi a stării sale de sănătate. 

de Redactia Observator

la 03.10.2023, 12:19

- Shutterstock

Potrivit reprezentanţilor Salvamont Sibiu, în noaptea de luni spre marţi a fost solicitat ajutorul salvamontiştilor după ce un turist israelian a acuzat stări de greaţă şi leşin.

”O echipă de la Salvamont Sibiu s-a deplasat, ajungând la ora 7 la Cabana Podragu, unde a găsit un tânăr de 19 ani cu simptomele descrise mai sus. Având în vedere distanţa şi starea victimei s-a decis că extragerea se va face cu ajutorul elicopterului SMURD POA Braşov”, a menţionat sursa citată, potrivit News.

Salvatorii montani se retrag spre Bâlea Lac, având de parcurs un drum de 4-5 ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Turist israelian, transportat cu elicopterul SMURD de la cabana Podragu din Sibiu. A cerut ajutorul salvamontiştilor acuzând stări de greaţă şi leşin