Antena Meniu Search
x

Turist filmat în pădure când mănâncă din hrana urșilor (Video)

Un turist a fost surprins în pădure, de o cameră de supraveghere montată la un loc de hrănire al urșilor, cum mănâncă din hrana animalelor.

de Redactia Observator

la 28.05.2020, 14:20

Vezi și
  • Bărbatul a mâncat din mâncarea ursului

O asociație de vânătoare din zona masivului Ceahlău, care monitorizează fauna din zonă, a avut zilele trecute o surpriză, cand au analizat filmările de pe o cameră de supraveghere.

În locul în care asociația lasă hrana pentru urși au instalat și o cameră de supraveghere a faunei pentru a monitoriza exemplarele care sunt în zonă.

Dupa ce au văzut că în locul respectiv vine să se hrăneasca un urs de talie mare, au avut surpriza să vadă pe cameră și un turist, care oricum nu avea ce sa caute în locul respectiv, mai ales că zona este departe ochii lumii și de traseele turistice.

Nu mică le-a fost mirarea când au văzut că turistul, în tricou și pantaloni scurți, se apleacă și ia un pumn din grăunțele lăsate pentru animale, apoi le bagă în gură.

Pe lângă inconștiența de a mânca de pe jos, fără minime măsuri sanitare, turistul s-a mai expus și riscului de a fi surprins de ursul care putea veni în orice moment la locul său de hrănire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Turist filmat în pădure când mănâncă din hrana urșilor (Video)