Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandal la mall-ul din Ploieşti după ce o turistă americană a rămas blocată în toaletă

O turistă americană, în vârstă de 75 de ani, a stat blocată o oră în toaleta unui mall din Ploieşti din cauza unei încuietori defecte.

de Redactia Observator

la 30.10.2018 , 13:29

Scandal la mall-ul din Ploieşti după ce o turistă americană a rămas blocată în toaletă Scandal la mall-ul din Ploieşti după ce o turistă americană a rămas blocată în toaletă - Observator

O turistă americană, în vârstă de 75 de ani, a stat blocată o oră în toaleta unui mall din Ploieşti din cauza unei încuietori defecte.

Totul s-a întâmplat, astăzi, într-un mall din Ploieşti, acolo unde femeia, care făcea parte dintr-un grup de 50 de turişti americani, a ajuns împreună cu mai multe persoane, dar şi cu un ghid.

Grupul de 50 de turişti americani a sosit în România cu un vas de croazieră. Aceştia au avut în program patru zile pentru mai multe excursii în Bucureşti şi în Transilvania.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Astăzi, unii dintre turişti au ajuns la un mall din Ploieşti pentru a face câteva cumpărături.

La un moment dat, o turistă americană în vârstă de 75 de ani a intrat într-o toaletă a centrului comercial.

Pentru că în uşa toaletei de la femei era aşezată o găleată cu un mop, femeia a folosit toaleta persoanelor cu dizabilităţi.

Din nefericire, uşa avea o încuietoare defectă, motiv pentru care turista americană a rămas blocată în interior.

Timp de aproximativ o oră, angajaţii centrului comercial, şoferul autobuzului cu care erau transportaţi turiştii, ghidul grupului şi alte persoane au încercat să deschidă uşa toaletei.

Oamenii au folosit o şurubelniţă, iar agenţii de securitate ai mall-ului chiar s-au gândit să folosească o rangă.

Totul a degenerat în momentul în care ghidul grupului de turişti americani a început să filmeze scenele penibile din mall.

Tentativa de salvare a turistei blocate în toaletă s-a transformat într-un scandal după ce ghidul i-a acuzat pe angajaţii centrului comercial de incompetenţă.

Într-un final, după aproximativ o oră, şoferul autobuzului a reuşit să deblocheze uşa cu o şurubelniţă.

Ghidul Raluca Mureşan a sunat şi la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj medical care i-a acordat primele îngrijiri turistei blocate în baie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Scandal la mall-ul din Ploieşti după ce o turistă americană a rămas blocată în toaletă