Video

Turişti blocaţi în telescaun, la Maramureş. Printre ei, un copil de doi ani și tatăl lui

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 10.02.2021, 15:38.
Actualizat: 10.02.2021, 15:47

Mai mulți turiști, între care și un copil de doi ani, au rămas suspendați într-un telescaun care s-a defectat, în Stațiunea Suior din Maramureș. Salvamontiștii i-au coborât în siguranță iar instalația a rămas blocată.

Turişti blocaţi în telescaun, la Maramureş. Printre ei, un copil de doi ani și tatăl lui

Potrivit Salvamont Maramureș, nouă scaune cu turiști au rămas blocate pe instalație. Între ei se afla și un turist cu un copil de doi ani, care au fost evacuaţi prioritar.

”Acţiune de salvare în derulare a salvatorilor din cadrul Salvamont Maramureş. În urma unui apel de urgenţă, echipa de prim răspuns şi echipele de suport ale Salvamont Maramureş formate din 12 salvatori montani angajaţi şi voluntari intervin la complexul Turist Şuior pentru evacuarea din telescaun a turiştilor surprinşi de o defecţiune majoră”, a transmis, miercuri, Salvamont România.

Turiștii au fost evacuați de salvamontiști

Potrivit primelor informații, o piesă defectă ar fi dus la blocarea instalației de telescaun de la complexul Turist Șuior din Maramureș.

În total, 18 persoane au fost evacuate din telescaunul defect de la Șuior, în Maramureș.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Simona Vasiac.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.