Antena Meniu Search
x

Turiştii, răsfăţaţi pe litoral, la Festivalul Racilor şi al Fructelor de Mare (Video)

Au avut parte de cele mai delicioase preparate pescăreşti, toate pregătite cu atenţie de bucătari iscusiţi. Festivalul racilor şi al fructelor de mare a atras gurmazii ca un magnet.

de Redactia Observator

la 06.05.2019, 10:58

Vezi și

Au avut parte de cele mai delicioase preparate pescăreşti, toate pregătite cu atenţie de bucătari iscusiţi. Festivalul racilor şi al fructelor de mare a atras gurmazii ca un magnet. Scoici, sau biban roşu de mare au fost doar câteva dintre delicatese. Cât au scos din buzunar pofticioşii? O porţie de creveţi, de exemplu, s-a vândut cu 35 de lei, iar una de calamar pane cu 30 de lei.

După mesele copiase de Paşte şi grătarele încinse de 1 Mai, românii aflaţi la malul mării s-au reorientat în weekend. Festivalul Racilor şi al Fructelor de Mare i-a atras ca un magnet.

Cele mai rafinate reţete au fost puse în practică de maeştrii bucătari, chiar în faţa clienţilor.

Pe lângă preparatele delicioase, chefii le-au oferit şi mici trucuri gurmanzilor pentru ca experienţa culinară să fie una desăvârşită.

Viu colorată, cu un miros îmbietor, paella a fost cel mai aşteptat deliciu. Chiar dacă românii au scos din buzunar 30 de lei pentru o porţie a meritat toţi banii.

Bibanul roşu de mare sau creveţii au costat 35 de lei porţia. Chiar dacă festivalul şi-a închis ieri porţile, cherhanalele de la malul mării sunt abia la începutul sezonului de răsfăţ pescăresc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Turiştii, răsfăţaţi pe litoral, la Festivalul Racilor şi al Fructelor de Mare (Video)