Antena Meniu Search
x

ULTIMA ORĂ: Campion mort la 15 ani!

Sportul botoşănean este în doliu, după moartea fulgerătoare a unuia dintre cei mai talentaţi tineri luptători legitimaţi la Clubul Sportiv Botoşani.

Sportul botoşănean este în doliu, după moartea fulgerătoare a unuia dintre cei mai talentaţi tineri luptători legitimaţi la Clubul Sportiv Botoşani.

Cosmin Aluchenesei, în vârstă de 15 ani, a murit luni dimineaţă, la spital, după mai multe complicaţii apărute la o accidentare ce părea banală, suferită la un antrenament.

Potrivit botosaninews.ro, Cosmin era unul dintre cei mai promiţători sportivi ai clubului fiind campiona naţional la lupte, la juniori. Anul acesta era cadet, fiind inclus în lotul naţional.

Băiatul se antrena la Bacău, iar joi seară a suferit un traumatism la şold. A fost dus la un spital din Bacău, unde i s-au administrat calmante şi i s-a spus că nu este nimic grav, doar să facă o pauză de efort. A venit în Botoşani, unde a început să se simtă din ce în ce mai rău. Tânărul a ajuns la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Botoşani, unde, potrivit apropiaţilor, a fost consultat de medici şi i s-a spus din nou că nu este nimic grav.

Pe acelaşi subiect

Starea sa a început însă să se înrăutăţească, iar luni dimineaţă a intrat în stop cardio-respirator, în jurul orei 5:00 înregistrându-se decesul.

"Era unul dintre cei mai promiţători sportivi ai clubului. Nu cred că mai aveam unul ca el. Făcea din pasiune. Şi familia lui dorea să facă performanţă. Este păcate şi cutoţii suntem foarte trişti", a declarat Mia Roată, preşedintele CS Botoşani.

Poliţia a demarat o anchetă pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » ULTIMA ORĂ: Campion mort la 15 ani!