Antena Meniu Search
x

Curs valutar

DRAMATIC: Un elev de 16 ani, din Neamţ, s-a ARUNCAT DE PE BLOC, în urmă cu puţin timp! Băiatul a lăsat un BILET DE ADIO

de Redactia Observator

la 31.05.2017 , 15:04

Update ora 14:25 - Ies la iveală noi detali în cazul celui care s-a aruncat astăzi de pe un bloc cu 10 etaje din Piatra Neamţ. Dacă iniţial s-a crezut că este vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani care a sărit în gol de pe un bloc, se pare că, de fapt, cel care și-a pus capăt zilelor este un adolescent, care peste o lună ar fi împlinit 17 ani.

Băiatul se numeşte Alexandu Mihai L. şi era elev la Colegiul Tehnic "Gheorghe Cartianu".  Un elev bun spun profesorii, dar care în ultima perioadă adunase un număr mare de absenţe.

Surse apropiate anchetei susţin că tânărul a lăsat și un mesaj pe telefonul mobil, scris în limba engleză, în care își explică gestul. La fața locului sunt echipe de anchetatori care încearcă să facă lumină în cazul acestei morți.

Articolul continuă după reclamă

Mama tânărului este în stare de şoc.

Pe acelaşi subiect

Ştirea iniţială:

Un bărbat de circa 40 de ani s-a aruncat în urmă cu puţin timp de la etajul unui bloc din cartierul Dărmăneşti, Neamţ. Cei de pe ambulanţa SMURD nu au putut face nimic, medicul de pe maşina de intervenţie consemnând decesul victimei.

Potrivit presei locale, apelul la 112 a fost dat de către un martor, care a precizat că nu ştie exact de la ce etaj s-a aruncat omul.

Poliţia investigheaza cazul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » DRAMATIC: Un elev de 16 ani, din Neamţ, s-a ARUNCAT DE PE BLOC, în urmă cu puţin timp! Băiatul a lăsat un BILET DE ADIO