Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ultimele imagini cu micuţa Raisa în viaţă. Copila ar fi fost ucisă de verişorul ei în casă, apoi abandonată într-o râpă

Se elucidează misterul morţii Raisei, fetiţa dispărută şi găsită moartă într-o râpă din Dolj. Copila de 2 ani şi jumătate ar fi fost ucisă de verişorul ei, un băiat de 15 ani. Crima ar fi avut loc chiar în timpul unei vizite la casa bunicului, spun surse din anchetă. 

de Diana Speretoiu

la 29.05.2024 , 14:01

Poliţiştii l-au ridicat în această dimineaţă, de acasă, pe verişorul fetiţei. Vorbim despre un adolescent în vârstă de 15 ani, care, în acest moment, este principalul suspect suspect al crimei. El se află în continuare la poliţie, unde a fost duşi, de asemenea, şi părinţii săi. De altfel, în urmă cu puţin timp au ajuns acasă din Spania şi părinţii fetei ucise, care au mărturisit că nu-l văd în stare pe verişorul acesteia să comită o astfel de faptă, că au primit cumplita veste la telefon şi că, în continuare, nu le vine să creadă că trec prin aşa ceva.

Filmul crimei din Dolj: Raisa ar fi fost ucisă în casa bunicului, apoi abandonată în râpă

Comunicarea cu băiatul care este principalul suspect în acest dosar este destul de dificilă pentru că, spun surse din anchetă, declaraţiile sale nu sunt coerente. Suspiciunea investigatorilor este că fata ar fi fost ucisă în locuinţă, apoi trupul neînsufleţit ar fi fost dus într-o zonă cu vegetaţie deasă, acolo unde a şi fost găsit ieri dimineaţă.

Vezi și

De ieri până astăzi au fost audiate aproximativ 20 de persoane în acest dosar.

Pe acelaşi subiect

Medicii legişti au stabilit că fetiţa de 2 ani şi jumătate a avut parte de o moarte violentă. Este şi motivul pentru care procurorii au schimbat încadrarea faptei din ucidere din culpă în omor.

Dispărută luni la prânz, Raisa a fost găsită moartă marți dimineață, la câteva sute de metri de casă

Dispariţia fetiţei a fost anunţată luni la prânz. A urmat o desfăşurare impresionantă de forţe în localitatea Cotu, din apropiere de Craiova. Raisa a fost căutată pe pământ şi din aer, cu drone şi un elicopter. Peste o sută de poliţişti, jandarmi şi localnici au periat zona pe o rază de 15 kilometri. Opt câini de căutare au ajutat şi ei, iar operaţiunile nu s-au oprit nici când a început ploaia.  

După ce au găsit fetiţa moartă, poliţiştii au început rapid ancheta. Au aflat că ultima oară a fost văzută în viaţă când intra în curtea bunicilor. Aceştia nu au putut să explice cum le-a dispărut nepoata şi nici nu le-au dat voie poliţiştilor să intre cu câini de urmă în curtea lor. 

Poliţiştii au început audierile cu familia micii victimei. Cei care-i cunosc pe părinţi susţin că tatăl nu o recunoştea pe Raisa drept fiica lui. Oricum, copila şi fratele ei erau crescuţi de bunici pentru că tatăl şi mama lor plecau des la muncă în străinătate.

Acolo erau şi luni, când cea mică a dispărut. Fratele Raisei a fost luat de urgenţă în plasament

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Ultimele imagini cu micuţa Raisa în viaţă. Copila ar fi fost ucisă de verişorul ei în casă, apoi abandonată într-o râpă