Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Principalul suspect în cazul Raisei, fetiţa găsită moartă în Dolj, prins de poliţişti. Are 15 ani şi este verişorul copilei

Principalul suspect în cazul fetiței de 2 ani și 5 luni, dată dispărută în Dolj luni la prânz și găsită moartă ieri, într-o râpă, a fost ridicat în această dimineață de polițiști. Potrivit unor surse din anchetă, este vorba despre verișorul în vârstă de 15 ani al Raisei. 

de Redactia Observator

la 29.05.2024 , 11:15

Verișorul Raisei, un adolescent în vârstă de 15 ani, a fost ridicat, miercuri dimineață, de polițiștii doljeni. Potrivit unor surse din anchetă, acesta este principalul suspect în cazul morții copilei. La audieri au fost duși inclusiv părinții băiatului. 

Dispărută luni la prânz, Raisa a fost găsită moartă marți dimineață, la câteva sute de metri de casă, într-o râpă

Raisa, fetiţa de doi ani şi 5 luni, din comuna Breasta, care a dispărut luni de acasă, a fost găsită moartă, marți dimineață, într-o râpă, la câteva sute de metri de locuinţa părinţilor, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. "Din nefericire, copila a fost găsită pe sol, decedată, într-o zonă cu vegetaţie deasă. În acest moment se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", au transmis polițiștii. 

Articolul continuă după reclamă

Trupul copilei, plin de zgârieturi şi cu urme de strangulare, zăcea într-o zonă cu multă vegetaţie.

Pe acelaşi subiect

Dispariţia fetiţei a fost anunţată luni la prânz. A urmat o desfăşurare impresionantă de forţe în localitatea Cotu, din apropiere de Craiova. Raisa a fost căutată pe pământ şi din aer, cu drone şi un elicopter. Peste o sută de poliţişti, jandarmi şi localnici au periat zona pe o rază de 15 kilometri. Opt câini de căutare au ajutat şi ei, iar operaţiunile nu s-au oprit nici când a început ploaia. 

Micuţa a fost văzută ultima oară în curtea bunicilor

După ce au găsit fetiţa moartă, poliţiştii au început rapid ancheta. Au aflat că ultima oară a fost văzută în viaţă când intra în curtea bunicilor. Aceştia nu au putut să explice cum le-a dispărut nepoata şi nici nu le-au dat voie poliţiştilor să intre cu câini de urmă în curtea lor. 

Poliţiştii au început audierile cu familia micii victimei. Cei care-i cunosc pe părinţi susţin că tatăl nu o recunoştea pe Raisa drept fiica lui. Oricum, copila şi fratele ei erau crescuţi de bunici pentru că tatăl şi mama lor plecau des la muncă în străinătate.

Acolo erau şi luni, când cea mică a dispărut. Fratele Raisei a fost luat de urgenţă în plasament

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Principalul suspect în cazul Raisei, fetiţa găsită moartă în Dolj, prins de poliţişti. Are 15 ani şi este verişorul copilei